product Reviews

13 REVIEWS
REVIEW CHEL
2014-11-14 16: 20: 53
excelente pong arquimedes cobarrubias cazares

excelente herramienta para profesores que utilizan De la tics vI sus clases, recomiendo bIjangDI' software al 100 vatlhvI'

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2014-05-17 12: 36: 10
pov product 'ach nIS upgrade pong diego

quizcreator lo' jIH puS 4 DIS SoHvaD naQmoH wanI'mey product In jatlh jIH je SoH ghaH wutlh vo' nIvbogh features chaw' 'oH 'ej pov surveys laH chenmoH SoH je. nep neH qay' loQ mon qaStaHvIS ngoD Qap wIwuq ghun doesn\ vaj mobile phones tablets pagh lo' SoH. meq 'eb 'a pagh nov je html5 format export ghaH appreciate.

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2014-04-21 13: 08: 33
'ach ngeD lo'. pong jude

Dun product 'e' je' jIH Qav DIS ghotvam'e'. SoHvaD ngeD lo' 'ej 'a interactive ghIH nom 'oH. 'e' wej Qapbej mobile jan Hoch Flash-waw' neH qay' neH.

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2013-10-18 04: 44: 44
Wondershare QuizCreator review pong iraqi SOLDER

ROSENQATLH HOCH GHUN

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2013-09-29 01: 05: 23
Dun software pong pe'tlhoS

software tob 'oH 'ej DaH 'oH poH mobile version :)

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2013-08-30 15: 45: 48
Dun software pong kos

Dun software rur 'ach DubelmoHchugh chel law' feature mochi media ad id

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2013-08-11 10: 28: 42
awesome pong jiten

vIq awesome application

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2013-08-03 14: 50: 10
QaQ pong okenwa divinefavour

QaQ SeH maHvaD latlh ghIlDeSten Sovlu'chugh 'oH enable

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2013-03-22 15: 23: 31
cha'nob ghun pong Ester andr

nice ghun, pe'vIl Heghbogh vajpu''e' ghaH jIH! 'oH vIghaj je giveaway 'ej qaghom 'oH lo' job. nom Qap, ngeD chut lulajpu'bogh Daj lo' 'ej SoHvaD creative quizes malja' chenmoH. 'ach nIvbogh Hoch jatlhHa'law' 'ej delegent Qutlh team, friendly 'ej nice nuv neH. [QaQ nuq 'oH ghun 'ej Hoch neHqu' Hoch developers 'ej members Team. ghaHDaq DayaHmoH BERNARDO. qaparHa', Wondershare! nIvbogh!

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2012-10-02 06: 12: 47
brilliant Product 'op reservations pong vmalkani

quizcreator Dun product. exactly nuq Sumqu' learning ghoch pong lur. 'ach Hutlh 'op mIwvam'e' 'oH chu' mobile jan, (eg ipad & iphone & ipod), wIwuq mej vay' lur Suq mobile website, mobile lo' mev 'ej don\ Suq pc mobile flash chu'wI' capability \"\'cos pagh 'oH inconvenience maH Qap mobile\". luj 'eb i\, jatlh vabDot 'u' poQ product. je tIn tlhoy automatic mIw dynamic Ser nuv DanoHmeH nuv improvements 'ej lulegh Hoch successive waH tlhappu'.

review QaHjaj ghu'?

HIja' 4 ghobe' 1
prev 1 2 veb

QATLH WONDERSHARE WUTLH?

NGAQ

lo'laHghach privacy je financial 'ej personal De' naQ encryption 'Itlh fraud protection 'ej QaD.

24 GHAP 7 NGAQ

jaw – yIn lupoQ DaQaHlu'meH DuHbe' vegh instant, qaStaHvIS knowledgeable representatives jaj ram joq poH vay'.

HUCH-DUB GUARANTEE

nID ngejtaH je' SoH je – ghIpDIjlu''a' tlhab 'ej vabDot qaSpu'DI' wa' je', reH yuvtlhe' SoH pong 30-jaj guarantee.

wonderhsare chup Products

Wondershare PPT2DVD Pro

powerpoint much dvd meQ ghap powerpoint slideshow bIDameH video ngeD SoH. ghoj puS

Wondershare PPT2Video Pro

powerpoint bIDameH video Hoch features original PPT choq 'ej Hergh 'oH SoH Hoch 'ej bebvo' pagh via jan portable. ghoj puS

Wondershare DemoCreator

targhHom veDDaq noch jIHDaq ghaH HoSghaj edit features vay' much, tutorials 'ej demos software ta. ghoj puS

yor