product Reviews

2524 REVIEWS
REVIEW CHEL
2015-07-11 23: 36: 32
SoHvaD majQa' ghun pong yousef amir

la''a'qoqvam ghun nuq 'oH app info recover je tugh vIjatlhchugh vaj SoH guys vItu'... qar QaQ yablIj

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-11 06: 42: 34
:) tlho' pong henry

toH itunes Dunmo' vaj ghun SeH Suq DuDwI' itunes iphone je ghun laH SabHa', 'ej SoH Hutlh nom luj De' extracting, software 'ej 'angtaHbogh SabHa' 'ej ngeD ghun vaj je' Hoch!

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-11 04: 23: 18
omg! qatlho'! pong James

omg qatlho', nuqneH, nuqneH! vaj bong Suq deleted iphone qar wa' note QaQ vIghaj. pIn'a' mu'wIj dashlane. 'op Hoch DISov Hoch, pIn'a' mu'wIj recovery doesn't dashlane chaH Dapon 'e' yI Hung meq (bogh QaQ mojpu'). 2 latlh software ghun nID pa' wa' 'ej recovery HoS ghaj wa' ghaj pagh jatlh. wejDIch poH 'oH wejpuH loy jIH! ghob'e' je' vay' in need of chach De' recovery vay' iphone, ipod, pagh ipad!

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-10 13: 54: 55
Wondershare Dr.Fone pong tem

pup!!! qar HIboQ app ~!)))

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-09 13: 31: 24
perfeito pong adson MARTINS

estou impressionado como 'epIl naHmey nao recuperou minhas fotos perdidas, própria e Qu'vatlh santo dr fone recuperou. perdi tudo, Dub sem woDDI', sem nada, fui fazer reparo e nao lembrei jan salvar, liguei na 'epIl naHmey e jIHvaD falaram que bov impossivel recuperar je fotos sem Dub up.. quase morro, ai descobrir Qu'vatlh programa. obrigado.

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-09 04: 26: 17
dr. fone pong j. boyle

pov ngeD lo' product. vaj thankfull 'e' nobmeH bong deleted De' recover. product highly chup jIH.

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-07 06: 11: 40
mr pong James

Qaghbe'meH product reH!!! jIH Hoch DaqwIj vISovbe' 'ej laH wej recovered muja' ngevwI'. chaH muj :-) loy

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-05 23: 03: 41
qu jIba'taHvIS HItlhej

lI' puS HochHom latlh ghun

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-03 15: 04: 43
perdi todas je minhas minhas fotos e Qu'vatlh Wondershare dr fone recuperou tudinho! pong thaís ribeiro

eu tinha aproximadamente 1100 fotos meu iphone 5 novo fotos unicas jan viagens ao qach e datas comemorativas que só estavam salvas nele, pagh. dia, quando liguei Qu'vatlh celular até que pagh pc Qu'vatlh itunes perguntou se eu queria restaurar com chach ou salva-pItlha' como iphone novo. como é Qu'vatlh meu segundo iphone e já tinha salvado como novo ateriormente computador resolvi restaura, pagh-pItlha', sem pensar direito, quando percebi, tinha restaurado meu primeiro iphone e lá se foram todas je minhas fotos ta' com je configurações antigas. desespero pIm total! pagh itunes meu 5 lu' que tinha feito, pois nunca tinha feito Qu'vatlh chach cheguei chorar jan raiva, pagh icloud jech jan salvar meus documentos e nunca tive baQa'. foi ai que pesquisando na internet descobri Qu'vatlh Wondershare dr.fone. pagh icloud jan tempos em tempos chach também descobri que tinha configurado Qu'vatlh meu celular pra ele mesmo fazer baQa'. eis que jer uma esperança. baixei Qu'vatlh Wondershare dr. fone, e quando solicitei pra "recuperar chach slop arquiva icloud" va ultimo chach tinha sido 2 "tragédia", foi ai que "milagrosamente" va programa conseguiu recupera todas je minhas 1114 fotos antes da dias!!! não só fotos como todos Qu'vatlh meus outros documentos. nossa, que alivio. ainda bem que existe Qu'vatlh Wondershare dr. fone. é só seguir Qu'vatlh que Qu'vatlh programa pede. super fácil jan usar. recomendadíssimo sem dúvidas chugh vaj biHegh

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
2015-07-03 12: 14: 47
recuperação jan fotos Qu' iphone pong Miguel

fantástico. qual não tinha qualquer chach (icloud, etc.) Hoch ios, Qu' fotos perdidas com atualização Qu' consegui recuperar todas. recuperei igualmente contactos mais recentes, conversas jan whatsapp. perfeito 5 *. recomendo

review QaHjaj ghu'?

HIja' 0 ghobe' 0
< prev 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 veb

QATLH WONDERSHARE WUTLH?

NGAQ

lo'laHghach privacy je financial 'ej personal De' naQ encryption 'Itlh fraud protection 'ej QaD.

24 GHAP 7 NGAQ

jaw – yIn lupoQ DaQaHlu'meH DuHbe' vegh instant, qaStaHvIS knowledgeable representatives jaj ram joq poH vay'.

HUCH-DUB GUARANTEE

nID ngejtaH je' SoH je – ghIpDIjlu''a' tlhab 'ej vabDot qaSpu'DI' wa' je', reH yuvtlhe' SoH pong 30-jaj guarantee.

wonderhsare chup Products

Wondershare MobileTrans chu'

contacts, bIngDaq ghItlh leghlu' QIn, jatlhpu' QonoS, 'ISjaH, photos, QoQ, video 'ej apps Qay SabtaHbogh iphone, Android, winphone, QInvam nokia (symbian) phones 'ej BlackBerry –, qaStaHvIS wa' click! ghoj puS

Wondershare tunesgo Retro chu'

QoQ, playlists, videos copy vo' ipod, iphone & ipad itunes be'nI''a'wI', Datu', je chach pc.
fully compatible je itunes 12.1, ios 9, 'ej iphone 6 iphone 6 & Qutlh- New icon latlh ghoj

Wondershare safeeraser chu'

private De' HeghDI' ngev, recycling pagh ngo' jan donating QaD. ghoj puS

yor